Vimlas dolda abonnemang på 100GB

Visste du att Vimla har ett dolt abonnemang som endast är tillgängligt för befintliga kunder? Det är som Vimla själva kallar det “deras påskägg”. Detta dolda abonnemanget är på 100 GB vilket är dubbelt så stort som deras största abonnemang som nya kunder kan teckna.

Nackdelen med att ha ett abonnemang med 100GB surf på Vimla är att surfen inte sparas, Vimlas tak för sparad surf ligger nämligen på 100GB men när man har så mycket surf lär det inte finnas ett behov av att spara den.

Vimla 100GB abonnemang

Detta är ett utdrag från priser för Vimlas studentabonnemang så för dig som är student kostar Vimla 100GB endast 300 kr varje månad. Vi har i nuläget ingen exakt data på vad Vimla 100GB kostar men gissningsvis ligger abonnemanget på runt 350-400 kr. Här kan du läsa mer om vad Vimla säger om detta abonnemanget.

Hur skaffar man Vimla 100GB?

För att kunna skaffa detta abonnemanget måste man vara en befintlig kund hos Vimla. Om du inte är en befintlig kund är det inga problem, det du då gör är att du tecknar ett nytt mobilabonnemang hos Vimla och sedan går du till mina sidor där går du till ändra abonnemang och uppgraderar ditt abonnemang till 100GB.

För dig som är befintlig kund är det bara att logga in på mina sidor och gå till ändra abonnemang där du sedan väljer att uppgradera till 100GB. 

Det är viktigt att tänka på att uppgraderingen sker direkt och att nästa betalning kommer inkludera kostnaden för det abonnemang du har nu och det du uppgraderar till.

Vill du ha ett abonnemang med grymt mycket surf till ett grymt pris?