Vanliga Frågor

Vad är voii?

Voii är en jämförelsetjänst för mobilabonnemang och mobiloperatörer. Vi finns för att göra det enklare för dig när du ska skaffa mobilabonnemang.

Hur hittar jag det abonnemanget som är rätt för mig?

Du hittar det abonnemanget som är rätt för dig genom att gå hit. Här har du vår generella sida om mobilabonnemang. Om du är student, barn eller pensionär kan du härifrån navigera till rätt abonnemang så att du endast ser relevant information för dig.

Vad menas med att surf sparas?

Det som menas med att surf sparas är att om du exempelvis har 5 GB surf kvar vid månadsslutet så försvinner inte dessa 5 GB som det brukar göra utan de 5 GB sparas i din surfpott. Detta är väldigt bra då man slipper betala för surf som man inte kan nyttja.

Vart hittar jag min pin och puk-kod?

Du hittar pin och puk-koden på kortet som simkortet kom fastsatt i vid leveransen eller på mina sidor hos den operatören som du är kund hos.

Hur flyttar jag mitt nummer till en annan operatör?

För att kunna flytta ditt nummer till en annan operatör måste bindningstiden på ditt nuvarande abonnemang ha gått ut.

Det du sedan gör är att du tecknar ett nytt abonnemang hos den operatören du vill flytta numret till och så klickar du i att du vill behålla ditt nummer, då kommer du få skriva in ditt mobilnummer som du vill få flyttat och du kommer få en verifieringskod skickad till dig på sms som du sedan behöver skriva in för att nummerflytten ska kunna påbörjas.

En nummerflytt tar vanligtvis runt en vecka, innan nummerflytten har genomförts får du ett temporärt nummer.

Det är viktigt att du säkerställer att ditt gamla abonnemang har sagts upp, i vissa fall sker detta automatiskt när man begär en nummerflytt.

Hur säger jag upp mitt abonnemang?

För att du ska kunna säga upp ditt mobilabonnemang måste din bindningstid vara slut, du kan säga upp ditt abonnemang på olika sätt.

Antingen kontaktar du operatören som du har abonnemanget hos och säger upp abonnemanget.

Eller så använder du dig av tjänsten Mina tjänster, om man är ansluten till Mina tjänster så är det väldigt smidigt att säga upp sitt abonnemang. Läs mer på Mina tjänster