Pausa ett mobilabonnemang

Visste du att man kan pausa ett mobilabonnemang?

Hos de flesta operatörerna kan man pausa sitt mobilabonnemang. Det kan vara lägligt att pausa sitt mobilabonnemang om man exempelvis ska åka iväg på en längre resa eller arbeta utomlands.

När man pausar sitt mobilabonnemang behåller man sitt nummer och man får således inga räkningar under tiden som mobilabonnemanget är pausat.

Vissa av operatörerna har en begränsning på hur länge man kan pausa mobilabonnemanget medans man kan pausa sitt mobilabonnemang hur länge som helst hos Vimla.

Hur pausar man ett mobilabonnemang?

När du ska pausa ditt mobilabonnemang är bra att kontakta din operatörs kundtjänst för att säkerställa att du kan pausa mobilabonnemanget och att det inte tillkommer några oväntade kostnader.

För att pausa ditt mobilabonnemang kan du antingen logga in på mina sidor hos den operatören som du är kund hos eller kontakta operatörens kundtjänst så hjälper de dig.

Kan man pausa ett studentabonnemang?

Du kan pausa ett studentabonnemang utan problem om operatören som du är kund hos tillåter det. För dig som är student kan det vara bra att välja ett mobilabonnemang som det enkelt går att pausa då du kanske ska studera utomlands?

De operatörerna som erbjuder schyssta priser till dig som är student har också bra lösningar för hur du kan pausa ditt mobilabonnemang.

Så om du är student och vill ha möjligheten att pausa ditt mobilabonnemang så rekommenderar vi dig att kolla in Comviqs, Hallons och Vimlas mobilabonnemang.