Mobiloperatörer

Vad är en Mobiloperatör?

En mobiloperatör är ett företag som erbjuder mobila tjänster inom telekommunikation. Det är framförallt mobiltelefoni och datatrafik som en mobiloperatör erbjuder.

Vilka mobiloperatörer finns i Sverige?

Nedan presenterar vi de största mobiloperatörerna i Sverige och vilka olika mobilabonnemang som respektive mobiloperatör erbjuder.

Comviq

Comviq är det utmärkta valet för dig som vill hitta det mest prisvärda abonnemanget med en mobiltelefon. Hos Comviq har du fria samtal, mms och sms samt att 10 GB surf inom EU ingår. Comviq har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Comviq använder sig av Tele2s mobilnät.

Fello

Fello är ett utmärkt val för dig som vill ha ett mobilabonnemang i Telias mobilnät men som inte vill betala för mycket för ett mobilabonnemang. Samtal och sms ingår. Hos Fello har du ingen bindningstid eller uppsägningstid. Oanvänd surf sparas upp till 25GB. Fello är en fristående mobiloperatör som använder sig av Telias mobilnät.

Halebop

Halebop är ett bra och prisvärt alternativ för dig som letar efter ett mobilabonnemang med en mobiltelefon. Halebop är Telias dotterbolag och använder sig således av Telias täckning. Hos Halebop ingår fria samtal, mms och sms och surf inom EU. Din oanvända surf sparas. Halebop har ingen bindningstid på abonnemangen. 

Hallon

Hallon är en av de mest prisvärda mobiloperatörerna. Hos Hallon ingår fria samtal, mms och sms och oanvänd surf sparas. Hos Hallon har du varken bindningstid eller uppsägningstid. Just nu får du 25GB extra mobilsurf när du tecknar ett mobilabonnemang hos Hallon!

MyBeat

MyBeat är mobiloperatören för dig som inte har så stort behov av ett stort mobilabonnemang utan söker efter ett litet och anpassningsbart mobilabonnemang. Hos My Beat har du ingen bindningstid. My Beat använder sig av Telenors mobilnät.

Tele2

Det som utmärker Tele2 är att man enkelt kan byta surfmängden på mobilabonnemanget, man kan enkelt gå från att ha det största abonnemanget till det minsta om man skulle vilja göra det. Hos Tele2 ingår det fria samtal, mms, sms och surf inom EU/EES. Tele2 har varken bindningstid eller uppsägningstid.

Telenor

Telenor är en av de största mobiloperatörerna. Telenor är ett utmärkt val för dig som är ute och reser mycket då du kan surfa som hemma med Telenor i 41 länder, det gäller även för USA. Hos Telenor har man ingen bindningstid samt att fria samtal, mms, sms ingår.

Telia

Telia är den mest etablerade mobiloperatören i Sverige, Telias mobilnät är också det bästa. Om du vill ha ett billigare mobilabonnemang i Telias mobilnät kan Fello eller Halebop vara ett bra alternativ för dig.

Tre

Tre är en av Sveriges största mobiloperatörer. Hos Tre ingår fria samtal, mms och sms, surf i EU. Tre är ett utmärkt val för dig som letar efter ett prisvärt mobilabonnemang med en mobiltelefon.

Vimla

Vimla är en av de mest prisvärda mobiloperatörerna och blir därmed ett bra val för dig. Den oanvända surfen sparas upp till 100GB och i maximalt ett år. Hos Vimla har du varken bindningstid eller uppsägningstid. Fria samtal, mms och sms, surf i EU ingår. Vimla är Telenors dotterbolag och använder sig således av Telenors täckning.

Wifog

Wifog är ett utmärkt val för dig som är ute efter ett litet mobilabonnemang till en billig peng eller som till och med är ute efter ett gratis abonnemang. Hos Wifog har du varken bindningstid eller uppsägningstid och all oanvänd surf sparas. Wifog använder sig av Tres mobilnät.

Denna sida innehåller sponsrade länkar, det kan förekomma att hela marknaden inte representeras i denna jämförelse.