Mobiloperatörer

Läs mer om de olika mobiloperatörerna och se deras abonnemang.

Vad är en Mobiloperatör?

En mobiloperatör är ett företag som erbjuder mobila tjänster inom telekommunikation. Det är framförallt mobiltelefoni och datatrafik som en mobiloperatör erbjuder.

Vilka mobiloperatörer finns i Sverige?

Nedan presenterar vi de största mobiloperatörerna i Sverige och vilka olika mobilabonnemang som respektive mobiloperatör erbjuder.

Chilimobil

Chilimobil är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Chilimobil använder sig av tres nät.

Läs mer om Chilimobil

Comviq

Comviq är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Comviq använder sig av tele2s nät.

Läs mer om Comviq

Fello

fello är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Fello använder sig av telias nät.

Läs mer om Fello

Fibio

Fibio är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Fibio använder sig av telenors nät..

Läs mer om Fibio

Halebop

Halebop är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Halebop använder sig av telias nät.

Läs mer om Halebop

Hallon

Hallon är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Hallon använder sig av tres nät.

Läs mer om Hallon

Karmamobil

Karmamobil är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Karmamobil använder sig av telenors nät.

Läs mer om Karmamobil

Katshing

Katshing är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Katshing använder sig av Tele2s nät.

Läs mer om Katshing

Tele2

Tele2 är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms.

Läs mer om Tele2

Telenor

Telenor är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms.

Läs mer om Telenor

Telia

Telia är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms.

Läs mer om Telia

Tellusmobil

Tellusmobil är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Tellusmobil använder sig av Tele2s nät.

Läs mer om Tellusmobil

Tre

Tre är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms.

Läs mer om Tre

Vimla

Vimla är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Med Vimla surfar och ringer du i Telenors nät.

Läs mer om Vimla

Wifog

Wifog är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Wifog använder sig av tres nät.

Läs mer om Wifog

Mybeat

Mybeat är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Mybeat använder sig av telenors nät.

Läs mer om Mybeat

Bredband2

Bredband2 är en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med fri surf, fria samtal och fria sms. Bredband2 använder sig av telenors nät.

Läs mer om Bredband2

Denna sida kan innehålla sponsrade länkar, hela marknaden representeras inte i denna jämförelse. Listade priser kan vara inkorrekta, kontrollera alltid korrekt pris hos respektive operatör innan köp.