Mobilabonnemang med obegränsad surfmängd

Letar du efter ett nytt mobilabonnemang? Vi hjälper dig att hitta det bästa abonnemanget idag!

Letar du efter ett nytt abonnemang med fri surf?

Ett mobilabonnemang med fri surf är ett mobilabonnemang där du slipper behöver bry dig om hur mycket surf som du använder dig av. Det finns tre mobiloperatörer som erbjuder abonnemang med obegränsad surf och de operatörerna är Tele2, Telenor och Tre. 

Mobilabonnemang med obegränsad surf

Det finns tre olika alternativ på abonnemang för dig som vill ha ett abonnemang med fri surf. Nedan presenterar vi abonnemangen och går in på djupet med för och nackdelar för varje abonnemang. 

Tele2 logotyp

Tele2 Unlimited 499kr

- Ingen Bindningstid eller Uppsägningstid
- Surf inom EU ingår
- Eget Mobilnät

Telenor logotyp

Telenor Obegränsat 569kr

- Ingen Bindningstid eller Uppsägningstid - Surfa som hemma i 41 länder
- Eget Mobilnät

Tre logotyp

Tre Obegränsat 499kr

- Surfa som hemma i 81 länder med 3Världen
- Wi-Fi Samtal
- Eget Mobilnät

Tele2 Unlimited

Tele2s obegränsade mobilabonnemang kallas för Tele2 Unlimited. Tele2 Unlimited är det billigaste och det mest prisvärda abonnemanget som finns med obegränsad surf, abonnemanget kostar 499kr/ månad. Om man vill lägga till ett extra datakort till ett abonnemanget kostar det 99kr extra per månad, det är väldigt bra att nyttja om man har ett mobilt bredband eller en surfplatta med plats för simkort då man kan nyttja mobilabonnemangets surf i exempelvis den mobila routern. Med Tele2 Unlimited får du 30GB surf inom EU varje månad så det är viktigt att tänka på att surfen är begränsad när man är utomlands. 

Du som är student kan teckna Tele2 Unlimited för endast 399kr per månad.

Tele2 Unlimited Together

Det som gör Tele2 Unlimited till det absolut bästa abonnemanget med obegränsad surf är att man kan skapa en grupp för sin familj och vänner där de som är med i gruppen får rabatt på sitt Tele2 Unlimited abonnemang.

Rabatten fungerar på det sättet att om man är 2 i gruppen får varje gruppmedlem 100kr rabatt varje månad men om man är 3 eller fler personer i gruppen får alla 150kr rabatt på sitt Tele2 Unlimited abonnemnag.

Med denna rabatt kan man få ett abonnemang med fri surf för endast 349kr varje månad. Man kan max vara 10 medlemmar i en Tele2 Unlimited Together grupp. Här kan du läsa mer om Tele2 Unlmited Together.

Fördelar med Tele2 Unlimited

  • Unlimited Together, gå med i en grupp och få upp till 150 kr rabatt varje månad. 
  • Möjlighet till extra datakort
  • Ingen bindningstid

Telenor Obegränsat

Telenor har ett abonnemang med obegränsad surf, abonnemanget har inget specifikt namn utan kallas för Obegränsat, abonnemanget kostar 569kr per månad. Med Telenor Obegränsat får du 100GB surf att använda dig av när du är utomlands, den surfmängden gäller i EU/EES och Andorra, Malaysia Montenegro, Myanmar, Schweiz, Serbien, Thailand, Turkiet och USA. Läs mer om Telenors villkor för utlandet.

Med Telenor kan man samla Familjen i samma abonnemang, om man vill vara flera på Telenors obegränsade abonnemang kostar det 169 kr extra per användare. Totalkostnaden för grundabonemanget och 3 extra användare blir då 1076 kr / mån. Det gör att kostnaden per person blir på endast 269 kr.

Fördelar

  • 100GB surf i 41 länder
  • Samla familjen 
  • Extra datakort för 69kr
  • Ingen bindningstid

Tre Obegränsat

Tre har ett mobilabonnemang med obegränsad surfmängd, abonnemanget kostar 499kr per månad.

Viktiga faktorer att tänka på

Det som är viktigt att tänka på när du ska välja ett abonnemang med obegränsad surfmängd är först om du verkligen har behovet av ett så stort abonnemang? Det finns många abonnemang som har en stor surfmängd, Hallon har exempelvis ett abonnemang med en surfmängd på 100GB för endast 349kr per månad. 

Om du vill använda ett extra datakort till mobilabonnemanget? Du kan hos Tele2 ha extra datakort till ditt abonnemang med obegränsad surf medans Tre tyvärr inte har den möjligheten för deras abonnemang med fri surf.

Om du vill teckna abonnemanget med eller utan en mobiltelefon? Det är skillnad hos olika operatörer hur mycket abonnemangen kostar med eller utan en mobil. Tele2s obegränsade abonnemang är det som är billigast när man bara tecknar abonnemanget medans Tres obegränsade abonnemang blir mer prisvärda när man tecknar mobilabonnemanget med en mobiltelefon.

Vem bör skaffa ett obegränsat mobilabonnemang?

Du bör teckna ett abonnemang med obegränsad surf om du surfar väldigt mycket varje månad eller har möjligheten att gå med i en Tele2 Unlimited Together grupp eller att du har möjligheten att dela abonnemanget med din familj hos Telenor då det blir väldigt prisvärt med dessa två alternativ.

Om du har mobilt bredband eller en surfplatta med simkorts plats kan ett abonnemang med fri surf vara väldigt bra för dig då du kan nyttja surfen till mer än bara din mobiltelefon. Om du exempelvis är med i en Tele2 Unlimited grupp och har ett extra datakort till din mobila router betalar du endast 448 kr varje månad för ett mobilabonnemang och ett mobilt bredband där du kan surfa fritt. 

Bästa alternativet till ett abonnemang med obegränsad surf

Om du vill ha ett stort abonnemang med mycket surf men känner att du inte har behovet av ett mobilabonnemang med obegränsad surf finns det några riktigt bra och prisvärda alternativ för dig. Det bästa abonnemanget med stor surfmängd är Hallon 100GB för endast 349kr / månad.

Jämför mobilabonnemang

Om du vill jämföra alla abonnemang från en surfmängd på 1GB  till mobilabonnemangen med obegränsad surf kan då gå till vår sida som jämför mobilabonnemang.

Denna sida innehåller sponsrade länkar, hela marknaden representeras inte i denna jämförelse.