Mobilabonnemang med obegränsad surfmängd

Hitta ett mobilabonnemang med fri surfmängd.

Hitta abonnemang med fri surf

Jämför mobilabonnemang med obegränsad surfplan nedan.

Chilimobil fri surf med 1 Mbit/s

Chilimobil abonnemang med fri surf, hastighet upp till 1 Mbit/s

129 kr / månad

Till chilimobil

Chilimobil fri surf med 10 Mbit/s

Chilimobil abonnemang med fri surf, hastighet upp till 10 Mbit/s

299 kr / månad

Till chilimobil

Chilimobil fri surf med 100 Mbit/s

Chilimobil abonnemang med fri surf, hastighet upp till 100 Mbit/s

349 kr / månad

Till chilimobil

Tre - Obegränsad / fri surf

Tre - Obegränsat, Ett abonnemang med obegränsad / fri surf passar dig som använder mycket surf och inte vill tänka kring hur mycket surf du har använt.

399 kr / månad

Till tre

Tele2 - Obegränsad / fri surf

Tele2 - Obegränsat, Ett abonnemang med obegränsad / fri surf passar dig som använder mycket surf och inte vill tänka kring hur mycket surf du har använt.

399 kr / månad

Till tele2

Telenor - Obegränsad / fri surf

Telenor - Obegränsat, Ett abonnemang med obegränsad / fri surf passar dig som använder mycket surf och inte vill tänka kring hur mycket surf du har använt.

449 kr / månad

Till telenor

Bredband2 - Obegränsad / fri surf

Bredband2 - Obegränsat, Ett abonnemang med obegränsad / fri surf passar dig som använder mycket surf och inte vill tänka kring hur mycket surf du har använt.

569 kr / månad

Till bredband2

Telia - Obegränsad / fri surf

Telia - Obegränsat, Ett abonnemang med obegränsad / fri surf passar dig som använder mycket surf och inte vill tänka kring hur mycket surf du har använt.

609 kr / månad

Till telia

Letar du efter ett abonnemang med fri surf?

Det finns två olika typer av abonnemang med fri surf. Den mest vanliga typen är där allt ingår, den andra typen och det som chilimobil har är att man betalar för hastigheten istället för surfmängden. Detta gör att man kan ha ett relativt billigt abonnemang men slippa bry sig om hur mycket surf man har använt.

Viktiga faktorer att tänka på när du väljer ett dyrare abonnemang

Det som är viktigt att tänka på när du ska välja ett abonnemang med obegränsad surfmängd är först om du verkligen har behovet av ett så stort abonnemang? Det finns många abonnemang som har en stor surfmängd, Hallon har exempelvis ett abonnemang med en surfmängd på 100GB för endast 349kr per månad.

Om du vill teckna abonnemanget med eller utan en mobiltelefon? Det är skillnad hos olika operatörer hur mycket abonnemangen kostar med eller utan en mobil. Generellt sätt är det mest prisvärt att teckna obegrändade mobilabonnemang med en mobiltelefon.

Vem bör skaffa ett obegränsat mobilabonnemang?

Du bör teckna ett abonnemang med obegränsad surf om du surfar väldigt mycket varje månad eller om du har för avsikt att samla alla mobilabonnemangen i familjen till ett gemensamt familjeabonnemang. Ett abonnemang med fri surf är en optimal grund för familjeabonnemang. Läs mer om familjeabonnemang

Om du har en router för mobilt bredband eller en surfplatta med simkorts plats kan ett abonnemang med fri surf vara väldigt bra för dig då du hos vissa operatörer kan skaffa ett extra simkort för en mindre kostnad och då kan du använda ditt abonnemang till flera enheter.

Bästa alternativet till ett abonnemang med fri surf

Om du vill ha ett stort abonnemang med mycket surf men känner att du inte har behovet av ett mobilabonnemang med obegränsad surf finns det några riktigt bra och prisvärda alternativ för dig med en surfmängd på 100GB. Hitta mobilabonnemang med 100GB surf

Denna sida kan innehålla sponsrade länkar, hela marknaden representeras inte i denna jämförelse. Listade priser kan vara inkorrekta, kontrollera alltid korrekt pris hos respektive operatör innan köp.