Mobilabonnemang och streamingtjänster i samma abonnemang

Visste du att man kan ha streamingtjänster inbakat i sitt mobilabonnemang?

Operatörer som erbjuder mobilabonnemang med streamingtjänster

  • Telia
  • Tele2
  • Chilimobil
  • Fibio

Telia är den operatör som helt klart har flest alternativ att välja på när man vill skaffa ett mobilabonnemang där streamingtjänster ingår.

Chilimobil och viaplay

Viaplay Film och Serier ingår när du tecknar Chilimobils största mobilabonnemang. Det är ett abonnemang med fri surf med en hastighet upp till 100 mb per sekund. Abonnemanget kostar 349 kr per månad under de första tre månaderna och sedan 399 kr per månad. Detta är ett väldigt prisvärt alternativ om du både är ute efter ett mobilabonnemang med fri surf och Viaplay film och serier paketet.

Till chilimobil

Telias mobilabonnemang med streamingtjänster

Telia har tre olika abonnemang där streamingtjänster ingår. Alla mobilabonnemangen har obegränsad surfmängd och det är streamingtjänsterna som skiljer sig åt. C More ingår i alla abonnemangen men sedan kan du också välja om du vill ha HBO Max eller Netflix.

  • Obegränsat C More, obegränsat mobilabonnemang med cmore 609 kr
  • Obegränsat HBO Max och C More, obegränsat mobilabonnemang med hbo max och cmore 649 kr
  • Obegränsad Netflix och C More, obegränsat mobilabonnemang med Netflix och C More 669 kr
Till telia

Streamad TV med 21 kanaler med Tele2 Obegränsat

Med Tele2s största mobilabonnemang får du tillgång till 21 kanaler i Tele2s nya streamingtjänst Tele2Play.

Till tele2

Viaplay Film och Serier gratis i två månader hos Fibio

Få tillgång till Viaplay film och serier gratis i två månader när du tecknar ett mobilabonnemang hos Fibio.

Till fibio

När lönar det sig att teckna ett mobilabonnemang med streamingtjänster?

Som det ser ut just nu så lönar det sig när du behöver ett mobilabonnemang med mycket surf och att du får en streamingtjänst som du faktiskt kommer använda dig av. Telias största abonnemang där Cmore, HBO Max och Netflix ingår är ett väldigt prisvärt alternativ om du redan nu betalar för dessa tjänster och kan baka in dem i ditt mobilabonnemang istället.

Telias och Tele2s obegränsade abonnemang med streamingstjänster kan också vara lämpliga som grund i ett familjeabonnemang. Den totala kostnaden för familjens mobilabonnemang blir lägre än om alla i familjen har ett eget mobilabonnemang och streamingstjänsterna är inkluderade i priset.

Denna sida kan innehålla sponsrade länkar, hela marknaden representeras inte i denna jämförelse. Listade priser kan vara inkorrekta, kontrollera alltid korrekt pris hos respektive operatör innan köp.