Hitta Mobilabonnemang under Black Friday och Black Week

Black Friday / Black Week för 2021 är igång!

De bästa mobiltelefonerna att skaffa under Black Friday

Om du vill köpa en ny mobiltelefon med ett mobilabonnemang ska du passa på under Black Friday. Det kommer att vara superbra priser på utvalda mobiler hos operatörerna. Nedan kommer vi att lista de absolut bästa mobiltelefonerna att skaffa med mobilabonnemang under Black Friday!

Comviqs erbjudanden för mobiltelefoner.

Comviq har några riktigt schyssta erbjudanden på mobiltelefoner. De är inte specifika till black friday eller black week utan Comviq har redan startat sin julkampanj med grymt pris på tre mobiltelefoner med abonnemang. Comviq har också 75% rabatt på deras mobilabonnemang under de första 6 månaderna.
 

Abonnemangen med störst rabatt under black friday

Om du vill byta mobilabonnemang så är du helt rätt ute! Det är under Black Friday och Black Week som årets bästa rabatter på mobilabonnemang äger rum. De operatörerna som du ska kolla in om du enbart är ute efter ett abonnemang är Hallon, Vimla och Penny, de har riktigt bra rabatter på deras mobilabonnemang.

Mobiloperatörernas Black Friday Erbjudande

Comviqs Black Friday Erbjudanden

Comviq har 75% rabatt på deras mobilabonnemang under de första sex månaderna. Comviq har riktigt bra julkampanj på tre mobiltelefoner, deras julkampanj kommer förmodligen vara bättre än något annat erbjudande under black friday så om du vill köpa en riktigt bra mobiltelefon med 100GB surf skall du kika in Comviqs julerbjudande.

Vimlas Black Friday Erbjudanden

Vimla har ett sjukt bra erbjudande på sina mobilabonnemang och det är 90% rabatt på alla deras mobilabonnemang. Så om du vill ha ett abonnemang med 100GB surf för endast 35 kr per månad i tre månader så är Vimlas Black Friday erbjudande bäst för dig!

Skaffa Vimla 100GB för 35kr per månad i tre månader.

Hallons Black Friday Erbjudanden

Hallon har riktigt bra priser på alla sina mobilabonnemang under Black Week, 100GB surf för 35kr per månad i tre månader för deras största abonnemang och 9 kr per månad i tre månader för deras minsta abonnemang med 4 gb surf.

Skaffa Hallon 4GB för 9kr per månad i tre månader.

Telenors Black Friday Erbjudanden

Telenor har en hel del erbjudanden under Black Week.

Få obegränsad surf för endast 299kr i månaden under de första 6 månaderna vid 24 månaders bindningstid. De har också många erbjudanden på mobiltelefoner så kika in hos Telenor och kolla in deras erbjudanden.

ChiliMobils Black Friday Erbjudanden

ChiliMobil ger dig halva priset på deras mobilabonnemang om du tecknar det under black week. Få fri-surf och viaplay abonnemang för endast 199kr per månad under de första fyra månaderna (sedan 399kr per månad).

Fellos Black Friday Erbjudanden

Fello kör två olika erbjudanden på deras mobilabonnemang som man får välja mellan. Det första erbjudandet är halva priset i två månader och att man får 50GB extra surf, det andra erbjudandet är halva priset i fyra månader men där får man ingen extra surf. Om du vill ha ett billigt mobilabonnemang i Telias nät är Fello ett riktigt bra alternativ.

Tele2s Black Friday Erbjudanden

Tele2 har flera erbjudanden för black firday så kolla in deras erbjudanden och se om det är något som passar dig.

Tres Black Friday Erbjudanden

Tre har schyssta priser på mobiltelefoner med mobilabonnemang under black week.

Telias Black Friday Erbjudanden

Telia har många bra erbjudanden under Black Week så om du föredrar Telia så skall du definitivt kolla in deras black friday erbjudanden.

Black Friday Studentabonnemang

Om du vill hitta det mest prisvärda studentabonnemanget ska du antingen kolla in Vimla eller Hallon. Om du vill ha ett mobilabonnemang med mobiltelefon har Comviq riktigt bra priser!

Black Friday Barnabonnemang

Om du vill hitta ett billigt barnabonnemang ska du antingen kolla in Vimla eller Hallon. Om du vill ha ett mobilabonnemang med mobiltelefon har Comviq riktigt bra priser! Köp en mobiltelefon till ditt barn i Julklapp under Black Friday och spara pengar!

Black Friday Seniorabonnemang

Om du är över 55 år kan du teckna ett seniorabonnemang. Ett seniorabonnemang är redan billigt men under Black Friday blir det ännu billigare. Det är idag som du får bäst priser på mobilabonnemang och abonnemang med mobiltelefoner. Hallon och Vimla är riktigt prisvärda om du endast vill ha ett mobilabonnemang men om du vill ha en mobiltelefon med abonnemang är Comviq det bästa valet för dig!

Vad är Black Friday?

Black Friday är årets största rea dag, den äger rum fredagen den 26 november. Hela veckan kallas för Black Week och måndagen efter Black Week kallas för Cyber monday som är en stor rea dag på nätet i USA.

Av alla dessa dagar så är det framförallt på Black friday som du ska hålla utkik efter rabatter på mobilabonnemang och mobiltelefoner dock har många operatörer redan startat med sin rea.

Det är fortfarande oklart vilka mobiloperatörer som kommer att köra kampanjer under Black friday men med tanke på hur stor den dagen har blivit så antar vi att de flesta operatörerna kommer ha riktigt bra erbjudanden.

När är Black Friday?

Black Friday äger rum den 26 november i år. Black Week har redan startat så det finns redan många bra erbjudanden att tillgå.

Denna sida innehåller sponsrade länkar, det kan förekomma att hela marknaden inte representeras i denna jämförelse. Priserna på mobiltelefonerna baseras på tecknande av ett mobilabonnemang med mobiltelefon med en bindningstid på 24 månader.