Black Friday och Black Week rean är igång!

Hitta det bästa mobilabonnemanget under Black Friday här.

De bästa mobilabonnemangen att skaffa under Black Friday

Om du vill byta mobilabonnemang så är du helt rätt ute! Det är under Black Friday och Black Week som årets bästa rabatter på mobilabonnemang äger rum. De operatörerna som du ska kolla in om du enbart är ute efter ett abonnemang är Hallon, Vimla och Penny, de har riktigt bra rabatter på deras mobilabonnemang.

De bästa mobiltelefonerna att skaffa under Black Friday

Om du vill köpa en ny mobiltelefon med ett mobilabonnemang ska du passa på under Black Friday. Det kommer att vara superbra priser på utvalda mobiler hos operatörerna. Nedan kommer vi att lista de absolut bästa mobiltelefonerna att skaffa med mobilabonnemang under Black Friday!

Comviqs erbjudanden för mobiltelefoner.

Samsung Galaxy Z Flip med 10GB surf för 565kr per månad.

Samsung Galaxy S20 Ultra med 10GB surf för 495kr per månad.

iPhone SE med 10GB surf för endast 295kr per månad.

Samsung Galaxy S20 FE med 10GB surf för 345 kr per månad.

Samsung Galaxy A20e, mobilen på köpet med Comviq fastpris 10GB för 195 kr.

Tres erbjudanden för mobiltelefoner.

iPhone SE med 15GB surf för endast 299kr per månad.

Huawei P30 Pro med 15GB surf för 299kr per månad.

Samsung A51 med 5GB surf för 199kr per månad.

Sony Xperia L4 med 15GB surf och trådlösa hörlurar på köpet för endast 289kr per månad.

En av operatörerna som normalt ligger bäst i pris för mobiltelefon med abonnemang är Comviq, du bör kolla in Comviqs black Friday erbjudanden.

Mobiloperatörernas Black Friday Erbjudande

Vimlas Black Friday Erbjudanden

Vimla har ett sjukt bra erbjudande på sina mobilabonnemang och det är 90% rabatt på alla deras mobilabonnemang. Så om du vill ha ett abonnemang med 100GB surf för endast 35 kr per månad i tre månader så är Vimlas Black Friday erbjudande bäst för dig!

Skaffa Vimla 100GB för 35kr per månad i tre månader.

Hallons Black Friday Erbjudanden

Hallon har riktigt bra priser på alla sina mobilabonnemang under Black Week, 100GB surf för 35kr per månad i tre månader för deras största abonnemang och 9 kr per månad i tre månader för deras minsta abonnemang med 4 gb surf.

Skaffa Hallon 4GB för 9kr per månad i tre månader.

Halebops Black Friday Erbjudanden

Halebop har Black Week erbjudanden på mobiltelefoner med abonnemang. Se de mest prisvärda kampanjerna nedan:

Pennys Black Friday Erbjudanden

Penny har startat sin rea med Black Week erbjudanden. Hos Penny får du 75% rabatt på alla mobilabonnemang under de första 6 månaderna. Penny är en relativt ny mobiloperatör som använder sig av Tele2s mobilnät. Penny har ingen bindningstid och överbliven surf sparas. Som Pennykund får du 12 månaders tillgång till Pennys egna streamingtjänst Penny Play.

Få 3GB surf för 24kr per månad i 6 månader.

Tres Black Friday Erbjudanden

Tre har Black Week erbjudanden på mobiltelefoner med abonnemang. De mobiltelefonerna som är rabatterade hos tre är:

Telenors Black Friday Erbjudanden

Telenor har Black Weekend erbjudanden på mobiltelefoner och tillbehör. De bästa erbjudanden hos Telenor är:

Tele2s Black Friday Erbjudanden

Tele2 har Black Friday erbjudanden på mobiltelefoner med abonnemang. Vissa av Tele2s erbjudanden är riktigt vassa. Se Tele2s Black Friday kampanjer nedan:

Fibios Black Friday Erbjudanden

Fibio har inte startat med sina Black Week eller Black Friday erbjudanden än. Men kolla in Fibios abonnemang sålänge.

Com Hems Black Friday Erbjudanden

Com Hem är en mobiloperatör i Tele2s mobilnät. Com Hem har några Black Friday rabatter på mobiltelefoner med abonnemang. Se Com Hems kampanjer nedan:

Telias Black Friday Erbjudanden

Telia har startat med Black Week klicka här för att komma till Telias erbjudanden.

Fellos Black Friday Erbjudanden

Fello har inga Black Friday eller Black Week erbjudanden utan det är deras ordinarie priser som gäller. Om du vill hitta ett billigt mobilabonnemang i Telias mobilnät är Fello ett bra alternativ för dig trots att det inte är rabatterat!

Black Friday Studentabonnemang

Om du vill hitta det mest prisvärda studentabonnemanget ska du antingen kolla in Vimla eller Hallon. Om du vill ha ett studentabonnemang med mobiltelefon har Comviq riktigt bra priser!

Black Friday Barnabonnemang

Om du vill hitta ett billigt barnabonnemang ska du antingen kolla in Vimla eller Hallon. Om du vill köpa ett barnabonnemang med mobiltelefon så har Comviq riktigt bra priser idag! Köp en mobiltelefon till ditt barn i Julklapp under Black Friday och spara pengar!

Black Friday Seniorabonnemang

Om du är över 55 år kan du teckna ett seniorabonnemang. Ett seniorabonnemang är redan billigt men under Black Friday får du rabatt på rabbatten. Det är idag som du får bäst priser på mobilabonnemang och abonnemang med mobiltelefoner. Hallon och Vimla är riktigt prisvärda om du endast vill ha ett mobilabonnemang men om du vill ha en mobiltelefon med abonnemang är Comviq det bästa valet för dig!

Vad är Black Friday?

Black Friday är årets största rea dag, den äger rum fredagen den 27 november. Hela veckan kallas för Black Week och måndagen efter Black Week kallas för Cyber monday som är en stor rea dag på nätet i USA.

Av alla dessa dagar så är det framförallt på Black friday som du ska hålla utkik efter rabatter på mobilabonnemang och mobiltelefoner dock har många operatörer redan startat med sin rea.

Det är fortfarande oklart vilka mobiloperatörer som kommer att köra kampanjer under Black friday men med tanke på hur stor den dagen har blivit så antar vi att de flesta operatörerna kommer ha riktigt bra erbjudanden.

När är Black Friday?

Black Friday äger rum den 27 november i år. Black Week startar redan på måndagen den 23 november.

Denna sida innehåller sponsrade länkar, det kan förekomma att hela marknaden inte representeras i denna jämförelse. Priserna på mobiltelefonerna baseras på tecknande av ett mobilabonnemang med mobiltelefon med en bindningstid på 24 månader.