Blogg

Så här internetdelar du från din mobiltelefon

Visste du att man kan använda mobilen som en router? Detta kan komma till användning oftare än vad man tror. Genom att använda internet från mobilen till datorn, surfplattan etc. slipper man att ha ett onödigt och eventuellt dyrt mobilt bredband.

Läs mer

Pausa ett mobilabonnemang

Hos de flesta operatörerna kan man pausa sitt mobilabonnemang. Det kan vara lägligt att pausa sitt mobilabonnemang om man exempelvis ska åka iväg på en längre resa eller arbeta utomlands.

Läs mer

Mobiloperatörernas Täckningskartor

Det är viktigt att du har den bästa täckningen som är möjlig för dig.Det finns fyra stora mobilnät i Sverige. De mobilnäten är: Telias, Tele2s, Telenors och Tres.

Läs mer

Hitta din pin och puk-kod

Om du har glömt bort din pinkod kan du enkelt hitta den igen och om du behöver tillgång till din pin och puk-kod skall du läsa vidare...

Läs mer

Välj rätt surfmängd på ditt nästa mobilabonnemang

Hur mycket surf som du behöver beror helt på vilka surfvanor du har med din mobiltelefon och hur ofta du har tillgång till ett Wi-Fi nätverk. Om du surfar väldigt mycket

Läs mer

Säga upp ett mobilabonnemang

För att du ska kunna säga upp ditt mobilabonnemang måste dinbindningstid vara slut, du kan säga upp ditt abonnemang på olika sätt...

Läs mer

Skillnaden mellan ett mobilabonnemang och ett kontantkort

Med ett mobilabonnemang har man en löpande betalning som man vanligtvis blir fakturerad för varje månad. Med kontantkort betalar man för endast när man använder det.

Läs mer

Flytta ett mobilnummer

Denna guide visar hur du flyttar ditt mobilnummer till en annan operatör. Detta är en process som är enkel att göra om du inte har någon bindningstid kvar.

Läs mer

Denna sida kan innehålla sponsrade länkar, hela marknaden representeras inte i denna jämförelse. Listade priser kan vara inkorrekta, kontrollera alltid korrekt pris hos respektive operatör innan köp.